Ez a Ti napotok!

 

A szervezés során az első és legfontosabb alapszabály: ez a Ti esküvőtök lesz. A Ti álmaitok szerint. Ne kössetek értelmetlen kompromisszumokat, mert később csalódottak lesztek! Amikor bejelenti valaki, hogy esküvőre készül, a családban és a baráti körben hirtelen nagyon sokan szeretnének segíteni. Ez egyrészt jó, hiszen a tapasztalatok alapján néhány hiba kiküszöbölhető. Másrészt viszont elbizonytalaníthat is Benneteket, hiszen minden esküvő más és más – a mások ötleteiből összeollózott forgatókönyv nem a Tiétek!

Merjetek nagyot álmodni velem, és hallgassatok a szívetekre, a saját ízlésetekre!

Az esküvőszervező feladata

 

Egy esküvőszervező a szervezés időszakában úgy működik, mint egy jó ügynök. Évek alatt, nagy körültekintéssel összeválogatott adatbázisában olyan szolgáltatók szerepelnek, akik megbízható kipróbált vállalkozók. Alvállalkozói köre rendkívül széles, pontosan azért, hogy mindenféle igényt ki tudjon elégíteni. A kiajánlott és kiválasztott szolgáltatókat leszerződteti, majd elkészíti a mindenre kiterjedő megrendelőket. Az esküvő előtt a jegyespárral közösen forgatókönyvet készít, a részleteket egyezteti a szolgáltatókkal, az esküvőn pedig a fiatal pár elképzelései szerint irányítja és felügyeli a folyamatokat, illetve megold bármilyen váratlan szituációt.

Édes és felelősségteljes hónapok következnek.

Esküvőt jó esetben –ha csak nem ez a hivatása- minden ember életében egyszer szervez. Ezért ennek a napnak tökéletesnek kell lennie. Nincs olyan menyasszony, aki gyermekkorában ne álmodozott volna arról anyu tűsarkú cipőjébe bújva, hogy egyszer majd eljön ez a nap, amikor az igazán szeretett férfi oldalán, rokonok és barátok körében mondhatja ki a boldogító igen. Egy olyan napon, amikor ő a legszebb, amikor még a leendő férje hangja is elakad találkozáskor. Egy olyan napon, amelyről még sokáig beszélni fognak, mert nem csak a menyasszony, de minden részlet tökéletes volt. És uraim, tegyétek a szívetekre a kezeteket! Sokszor kevésbé látványosan, de Ti is izgatottan várjátok a nagy napot, amikor szívetek hölgyének álmait megvalósíthatjátok. Ki is gondolna ilyenkor arra, hogy ezeket a pillanatokat rengeteg munka, több hónapnyi szervezés, idegeskedés előzi meg?

Munkám során, minden esküvőn szembetalálkoztam újabb és újabb, kihívást nyújtó helyzetekkel. Mit teszel, ha az esküvő délelőttjén megsértődik a pap, a násznép pedig két óra múlva már várja az egyházi szertartást? Hogy oldod meg, ha a zenekar hajnali egykor úgy dönt, hogy végzett, majd elkezd csomagolni? Mi történik, ha a vihar lebontja a boldogságkaput? Menni fog-e menyasszonyi csokor színe az étterem dekorációjához? A koszorúslányok ruhái összhangban van-e a virágokkal? Számtalan kérdés, számtalan váratlan szituáció, amelyet egy szervező úgy old meg, hogy az ifjú pár mindebből semmit sem vesz észre, felhőtlenül ünnepelheti élete nagy napját.

Merjetek egyediek, lenni!

 

Mára, amikor az esküvői piacon szolgáltatások özönével találkozhatunk, amikor minden évben új trendek jelennek meg, mindenkit arra bíztatok, hogy merjen egyedi lenni, merje bevinni a saját egyéniségét az esküvőjébe is. Ma már nem kötnek a régi hagyományok és elvárások. Az elmúlt években már elmondhatjuk, hogy a kreatív stílusesküvőknek csak a fantázia és a képzelet szab határt. Éljetek a lehetőséggel, hiszen ez a Ti napotok!

Esküvőszervező

 

Az esküvőszervező szolgáltatásait a tengerentúlon sok éve örömmel veszik igénybe. Magyarországon az elmúlt tíz évben terjedt el, hogy a párok profi szervező segítségét kérik az esküvő lebonyolításához. A jegyeseknek már az anyakönyvvezetők is ajánlanak szolgáltatókat, de a szabadtéri esküvőt vállaló helyszínek is gyakran adnak tanácsot a zenekar, a dekoratőr vagy a vőfély kiválasztásában. Az elmúlt években egyre több olyan iroda nyílt ahol összefogják a szolgáltatásokat, és célirányosan csak azzal foglalkoznak, hogy az esküvők előkészítésében, lebonyolításában segédkezzenek. Az esküvőszervező rengeteg gondot levesz a párok és a család válláról. Természetesen semmiképp nem szeretnék lebeszélni senkit a szervezés öröméről. Egyre több irodában vállalnak esküvőszervezői tanácsadást, ezt viszont ajánlom mindenkinek, aki házasodni készül. Az esküvőszervezői szolgáltatást azoknak ajánlom, akik tehermentesítve érik magukat akkor, ha az előkészületekkel és a lebonyolítással nem nekik kell foglalkozni.

© 2017 Éden Rendezvényszervezés Pécs. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates